CORDON BLEU TARİFİ
MALZEMELER
2 parça ince dövülmüş biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyo kağıdı
HAZIRLANIŞI
Etleri az yağlı tavada çok az kızartın. Folyo kağıtlarına koyun. Etleri
aldığınız tavada mantarları öldürün. Daha sonra mantarları da folyoya aldığınız
etlerin üstüne dökün. Soğanı ve domatesi yuvarlak olarak dilimleyin ve
mantarların üzerine koyun. Baharatları ekleyin ve bir dilim taze kaşar da koyduktan
sonra, folyonun ağzını kapatın ve fırına verin.
175-200 derecede, 30 dk. fırında pişirin. Folyoyla
beraber servis yapın. Dilerseniz yanına patates püresi koyabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder