CORDON BLEU


CORDON BLEU TARİFİ










MALZEMELER

2 parça ince dövülmüş biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber, yeterli derecede tuz ve folyo kağıdı

HAZIRLANIŞI

Etleri az yağlı tavada çok az kızartın. Folyo kağıtlarına koyun. Etleri aldığınız tavada mantarları öldürün. Daha sonra mantarları da folyoya aldığınız etlerin üstüne dökün. Soğanı ve domatesi yuvarlak olarak dilimleyin ve mantarların üzerine koyun. Baharatları ekleyin ve bir dilim taze kaşar da koyduktan sonra, folyonun ağzını kapatın ve fırına verin.
175-200 derecede, 30 dk. fırında pişirin. Folyoyla beraber servis yapın. Dilerseniz yanına patates püresi koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder